Politika privatnosti

U ime Internet prodavnice www.galerijapoklonamd.com, obavezujemo se da cemo cuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima to jest korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim obicajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogucnost izbora ukljucujuci mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima i kupcima se strogo cuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice www.galerijapoklonamd.com kao i poslovni partneri  odgovorni su za poštovanje nacela zaštite privatnosti po zakonu Republike Srbije.
Vaš nalog

Korišcenjem  www.galerijapoklonamd.com, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili od nas prilikom registracije na sajtu. Upotrebom www.galerijapoklonamd.com, odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti www.galerijapoklonamd.com uz nadzor i dozvolu roditelja ili staratelja. www.galerijapoklonamd.com zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišcenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije www.galerijapoklonamd.com ce koristiti radi kupoprodaje proizvoda, obavljanja svoje delatnosti i uspostavljanja poslovnog kontakta i nece ih dostaviti trecim licima ili ih koristiti u druge svrhe.
Cene proizvoda

Sve cene na sajtu www.galerijapoklonamd.com su sa uracunatim PDV - om. www.galerijapoklonamd.com ima pravo da otkaže porucenu robu uz slanje e - maila ili obaveštenje telefonom poruciocu, ukoliko je došlo do promene cene, nestanka robe na zalihama  ili grube greške u ceni ili karakteristikama proizvoda prilikom unosa proizvoda. www.galerijapoklonamd.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez najave promeniti podatke i tekstove  na svakoj strani svog sajta u cilju bolje obaveštenosti svojih potrošaca. www.galerijapoklonamd.com i www.alatiimasine.com omogucavaju svojim cenjenim kupcima da bez obrazloženja raskinu ugovor o kupovini u roku od 14 dana od prijema robe i vrate neoštecenu robu u originalnom pakovanju i dobiju povracaj novca. Potrošac vraca robu, a mi kad pregledamo robu i utvrdimo da je neoštecena, vracamo  novac, ali kupac snosi troškove transporta. Zato upucujemo kupce da dobro pogledaju slike i karakteristike proizvoda, kao i da nakon naružbine sacekaju od nas obaveštenje o stanju na zalihama narucene robe. 
Sav sadržaj na ovom sajtu a narocito tekstovi, fotografije, video materijal, je vlasništvo www.galerijapoklonamd.com, i kao takav podleže zaštiti autorskih prava. Molimo Vas da ovo poštujete i ne umnožavate, kopirate, ili koristite u reklamne ili bilo koje druge svrhe jer cemo zahtevati obeštecenje putem nadležnih institucija.
 
 
 
Hvala
 
www.galerijapoklonamd.com