Kako poručiti?


 


 


 


 


 


 

Poručujete tako sto ostavite kompletne Vaše podatke prateći našu online narudzbenicu u koju spada Vaše ime i prezime, mesto, adresu, poštanski broj i kontakt telefon. Potvrdu narudžbenice dobijate na Vaš Email a neko od naših zaposlenih će Vam se javiti na broj telefona koji ste nam takođe ostavili kako bi potvrdili porudžbu. Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Kako se vrši naplata?

Naplata se vrši prilikom preuzimanja paketa na preciziranoj adresi iliti pouzećem .

Kako šaljemo pakete?

Pakete šaljemo BEX kurisrkom službom.

Na kojoj teritoriji šaljemo pakete?

Robu šaljemo na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Kosova.

Koliko košta poštarina i ko je plaća?

Troškove transporta VI plaćate prilikom preuzimanja paketa na preciziranoj tj. Vašoj adresi  i cena transporta paketa košta za sve artikle iz našeg internet šopa 250 dinara za područje Srbije.

Za koliko vremena paket stiže od trenutka poručivanja?

Artikle naručene u našoj internet prodavnici šaljemo istog dana (ako je narudzba pristigla do 15h) BEX kurirskom službom na vašu adresu i paket putuje uglavnom između 24 i 48h do vaše adrese.

Pravo na reklamacije?

Vi imate pravo da otkažete bilo koju pordužbinu, za bilo koji atikal kupljen u internet pordavnici i tom prilikom će se izvršiti kompletan povraćaj novca. Ako u nekom slučaju niste zadovoljni Vašom kupovinom, kupljene atikle možete vratiti u roku od 14 (četrnaest) dana od datuma prijema pošiljke u nenošenom tj. neupotrebljenom stanju i tom prilikom će se izvršiti kompletan povraćaj novca ili zamena artikla. Prilikom vraćanja artikala u svrhu vraćanja novca ili zamene istog, morate platiti troškove transporta. Ukoliko se refundacija ili zamena artikla desila usled naše greške, transportni troškovi će biti na teret internet prodavnice. Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod, molimo Vas da nas pre toga pozovete na broj telefona +381 (0) 64 0022-422  +381 (0) 63 592-914

.  Designed by Andrija Nikolić